Atakuojančio gynėjo ir lengvojo krašto puolėjo pozicijose galintis žaisti J. Blažičius praėjusį sezoną praleido Andoros „MoraBanc“ komandoje ir demonstravo savo geriausią statistiką per karjerą Ispanijos lygoje, kurioje žaidžia nuo 2015-ųjų.

Slovėnas vidutiniškai pelnė po 13,6 taško ir atkovojo po 4,3 kamuolio.

Skelbiama, kad J. Blažičius su Barselonos klubu sudarė vienu metų trukmės sutartį.

Be J. Blažičiaus, šios vasaros metu „Barcelonos“ gretas papildė buvęs Kauno „Žalgirio“ gynėjas Kevinas Pangosas, amerikietis snaiperis Kyle'as Kuricas, iš Atėnų „Panathinaikos“ persikeliantis puolėjas Chrisas Singletonas, taip pat latvis puolėjas Rolandas Šmitas.

Lyginant su praėjusiu sezonu, komandos gynėjų pozicijoje nelieka amerikiečių Philo Pressey ir Edwino Jacksono, ispano Marco Garcios, suomio Petteri Koponeno, atsisveikinta su amerikiečiais puolėjais Rakimu Sandersu ir Jalenu Reynoldu, prancūzu Adrienu Moermanu, latviu Rodionu Kurucu, taip pat Andoros komandai skolintu senegaliečiu Moussa Diagne.

Iš praėjusių metų sudėties ekipoje lieka gynėjai Thomas Heurtelis ir Pau Ribas, krašto puolėjas Adamas Hanga, priekinės linijos žaidėjai Pierre'as Oriola, Victoras Claveras ir Kevinas Seraphine'as, sėkmingai pradėjęs praėjusį sezoną, tačiau vėliau iš rikiuotės išvestas traumų.

Taip pat „Barcelona“ neseniai pratęsė kontraktą su vidurio puolėju iš Kroatijos Ante Tomičiumi.

Ekipą ir toliau treniruos serbas Svetislavas Pešičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)