Pernai klaipėdietis žaidė aukščiausios Ispanijos lygos Burgoso „Miraflores“ ekipoje.

„Endesa“ čempionate lietuvis vidutiniškai pelnė po 10,4 taško, atkovojo po 4,1 kamuolio ir atliko po 1,1 rezultatyvaus perdavimo. Lietuvio klubas Ispanijoje rikiavosi 14-as ir išsaugojo vietą pirmenybėse.

Turkijoje D. Gailius rungtyniaus pirmą kartą. Anksčiau krepšininkas yra žaidęs Italijoje (Bolonijos „Virtus“), Slovėnijoje (Liublianos „Union Olimpija“) ir paskutinėje savo karjeros stotelėje Ispanijoje.

Tuo metu Izmiro klubas prieš trejus metus yra tapęs Turkijos čempionu. Praėjusį sezoną vietiniame čempionate „Pinar Karšiyaka“ liko dešimta, o Čempionų lygoje krito ketvirtfinalyje.

Klubą keičia ir Adas Juškevičius, kuris pernai sezono viduryje iš Panevėžio „Lietkabelio“ persikėlė į Stambulo „Galatasaray“ ekipą.

Krepsinis.net skelbia, kad 29 metų 194 cm ūgio gynėjas turėjo dar galiojančią sutartį su Turkijos ekipa, bet ją paliko dėl negautų atlyginimų.

Pasak šaltinio, lietuvis paduos turkus į teismą ir ten reikalaus savo uždirbtų pinigų.

Oficialiai skelbiama, kad A. Juškevičius keliasi į Prancūziją, kur gins Nantero „Nanterre 92“ garbę.

Šios šalies pirmenybėse kitame sezone žais ir Mantas Kalnietis, atstovausiantis Vilerbano ASVEL.

„Galatasaray“ sudėtyje A. Juškevičius Turkijos lygoje žaidė po 20 minučių, įmesdavo 12,1 taško (48,7 proc. tritaškių), atkovodavo 2,1 kamuolio, atlikdavo 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 9,6 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)