„Barcelonos“ krepšinio klubas paskelbė pratęsiantis sutartį su 31-erių metų 217 cm ūgio Kroatijos krepšinio milžinu Ante Tomičiumi.

Sutartis su vidurio puolėju pratęsta dvejiems metams.

A. Tomičius Barselonoje rungtyniauja nuo 2012-ųjų, per visą savo karjerą Eurolygoje jis vidutiniškai pelno po 10,3 taško ir atkovoja po 5,7 kamuolio.

Tuo metu Eurolygoje debiutuojanti Adrijos lygos čempionė Podgoricos „Budučnost“ komanda pratęsė sutartį su Lietuvos krepšinio gerbėjams puikiai pažįstamu treneriu Aleksandru Džikičiumi.

Su 47-erių krepšinio specialistu, 2012-2013 m. sezone atstovavusiu Vilniaus „Lietuvos rytui“, sudaryta dvejų metų trukmės sutartis. Eurolygos komandos A. Džikičius netreniravo nuo tada, kai išsiskyrė su tuomet dar elitiniame lygyje kovojusiais vilniečiais.

Savo ruožtu Stambulo „Anadolu Efes“ klubas savo gretas papildė 28-erių metų 218 cm ūgio vidurio puolėju iš Vokietijos Tiboru Pleissu.

Aukštaūgis praėjusį sezoną atstovavo Valensijos „Basket“ komandai ir Eurolygoje vidutiniškai pelnė po 10,1 taško, atkovojo po 5,2 kamuolio ir blokavo po 1,1 metimo per rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)