Latvis prisipažino sulaukęs griežtų „Lietkabelio“ valdybos nario Irmanto Aukštikalnio žodžių dėl jo sūnaus Luko Aukštikalnio žaidimo laiko.

Po vienerių rungtynių naktį krepšinio specialistas sulaukė skambučio, kuomet tiesiai šviesiai buvo pasakyta apie Luko praleidžiamas minutes aikštėje.

„Turi du pasirinkimus – arba jis pradeda žaisti ir tu čia lieki, arba nepradeda ir lieki be darbo. Į šį klubą esu įdėjęs pernelyg daug pinigų“, – I. Aukštikalnio žodžius Latvijos žiniasklaidai kartojo A. Štalbergas, atskleidęs viešą „Lietkabelio“ paslaptį.

„Skaudu, kad dėl kažkokio vaikėzo ir turtingo jo tėčio, kuris turi daug pinigų, taip nutinka. Nes juk privalai leisti žaisti", – teigė tris mėnesius „Lietkabeliui“ vadovavęs krepšinio specialistas. Anot jo, prieš atvykdamas į klubą nežinojo, kad komandoje yra valdybos nario sūnus.

Ilgai laukti A. Štalbergo atleidimo nereikėjo: krepšinio specialistas darbo neteko praėjusių metų gruodžio pradžioje. Oficiali klubo versija – prastas komandos žaidimas, nors A. Štalbergo vadovaujamas „Lietkabelis“ sezoną pradėjo sėkmingai – Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe–LKL“) su 10 pergalių ir 4 pralaimėjimais užėmė trečiąją poziciją, o Europos taurės B grupėje su 3 pergalėmis ir 4 nesėkmėmis žengė ketvirtoje vietoje.

Vis dėlto lapkričio antroje pusėje „Lietkabelis“ krito į duobę – patyrė penkis pralaimėjimus iš eilės.

Tiesa, naujoje „Lietkabelio“ sudėtyje, kuriai vadovaus Gintaras Kadžiulis, neliko ir 22-ejų L. Aukštikalnio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)