Dėl 2 milijonų JAV dolerių apdovanojimo su komanda kovojantis žalgirietis naktį iš sekmadienio į pirmadienį šventė jau ketvirtąją pergalę paeiliui draugiškame turnyre Atlantoje.

Ir šį sykį tai buvo pergalė ketvirtfinalio etape.

B. Davieso atstovaujama „Team Fredette“ komanda 100:78 sutriuškino varžybų favorite laikytą „Scarlet & Gray“ komandą.

B. Daviesas ant parketo praleido 31 min. ir pelnė 15 taškų, pataikęs 6 iš 9 dvitaškių, 1 iš 4 tritaškių, atkovojęs 4 kamuolius ir varžovus apdovanojęs 4 blokais.

Vienos iš sėkmingų savo atakų metu B. Daviesas derinio „du prieš du“ metu tiesiog meistriškai išmaudė oponentų komandai atstovavusį kadaise buvusį pirmąjį NBA naujokų biržos šaukimą, 213 cm ūgio 30-metį Gregą Odeną.

„Milžinu molinėmis kojomis“ pramintam G. Odenui šios rungtynės nebuvo sėkmingos. Jau tik mėgėjiškai krepšinį bežaidžiantis aukštaūgis per 9 min. sukrapštė 9 taškus.

Nugalėtojams vėl daugiausiai taškų surinko Jimmeris Fredette (28), bet jis negailėjo perdavimų ir B. Daviesui, kuris juos paversdavo dėjimais.

Dar po 16 taškų prie pergalės pridėjo Jackas Cooley ir Ra'Shadas Jamesas.

Pralaimėjusiems 16 taškų surinko Davidas Lighty.

„Prisiminę ankstesnių rungtynių pavyzdžius mes nebejuokavome ir galingai žaisti pradėjome nuo pat mačo pradžios. Greitis, atletiškumas – tuo mes turėjome pasinaudoti ir naudojomės visas rungtynes“, – po pergalės kalbėjo B. Daviesas, pasibaigus rungtynėms nuotraukoje įsiamžinęs ir su vienu aukščiausių pasaulio tenisininkų – amerikiečiu Johnu Isneriu, kurio ūgis siekia 208 cm.

Tenisininkas yra netgi aukštesnis už 206 cm B. Daviesą, ką matyti galima ir šioje fotografijoje.

Įveikęs šį barjerą B. Daviesas su komanda pateko į pusfinalio etapą.

Baltimorėje „Team Fredette“ ekipa susirems su „Eberlein Drive“ krepšininkais, kurių gretose yra ir buvęs Jutos „Jazz“ narys Jeremy Evansas.

„Mes norime parodyti žmonėms, kad esame daugiau nei šokinėjanti ir greitai atakuojanti komanda. Mes labai rimtai laukiame iššūkių Baltimorėje“, – apie nusiteikimą laimėti prizą užsiminė B. Davieso komandos vedlys J. Fredette.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)