Nors kalbos apie šį sandorį sklandė jau senokai, oficialios žinios apie pasiektą abiejų pusių susitarimą pasirodė tik dabar.

Pranešama, kad K. Pangosas Katalonijoje turėtų uždirbti 2 mln. JAV dolerių (1,73 mln. eurų).

„Tai – labai svarbus žingsnis mano karjeroje. Esu labai sujaudintas to, kad esu čia. Ir laukiu nesulaukiu sezono pradžios. Noriu žaisti pačiame aukščiausiame lygyje ir laimėti visas rungtynes, kurias žaisime. Tikiu, kad tokia yra ir „Barcelona“ klubo filosofija“, – sėkmingai praėjęs medicininę patikrą sakė kanadietis.

Per dvejus metus tapęs tikru „Žalgirio“ lyderiu K. Pangosas padėjo žaliai-baltiems pirmą kartą šiame amžiuje patekti į Eurolygos finalo ketvertą, o pats vidutiniškai rinko po 12,7 taško (48 proc. tritaškiai).

K. Pangosas su nauja apranga į Kauną užsuks jau lapkričio 16 dieną, kai žalgiriečiai septintame Eurolygos ture namuose priims „Barcelona“ krepšininkus.

Praėjusį sezoną K. Pangosas pagal rezultatyvius perdavimus Eurolygoje (vid. po 5,89) nusileido tik Nickui Calathesui ir pateko į turnyro antrąjį geriausių turnyro žaidėjų penketą.

Primename, kad „Barcelona“, nepaisant to, kad finišavo tik 13-toje Eurolygos vietoje, o Ispanijos ACB čempionate nepasiekė finalo, dar sezonui pratęsė sutartį ir su vyriausiuoju treneriu Svetislavu Pešičiumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)