Rezultatyviausiai „Mineros de Zacatecas“ klube rungtyniavęs E. McClellanas vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 33 minutes, pelnydavo 17,2 taško, atkovodavo 5,9 kamuolio, atlikdavo 4,3 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo 18,2 naudingumo balo.

2016 metais, prieš praverdamas profesionalaus krepšinio duris, gynėjas kartu su Domantu Saboniu ir Kevinu Pangosu gynė Gonzagos universiteto „Bulldogs“ komandos garbę, o prieš priimdamas sprendimą rungtyniauti Lietuvoje, konsultavosi su šiais dviem Lietuvos krepšinį puikiai žinančiais krepšininkais.

Pirmojo sezono metu epizodiškai žaidęs E. McClellanas antraisiais metais, kaip ir D. Sabonis, išgyveno lūžio sezoną. Jis vidutiniškai rungtyniaudavo po 27 minutes, rinkdavo 10,7 taško, atkovodavo 3,2 kamuolio ir atlikdavo 2 rezultatyvius perdavimus.

Dvigubą dublį vidutiniškai fiksavęs D. Sabonis (17,6 tšk., 11,8 atk. kam.) patraukė į NBA, o E. McClellanas – į Belgiją. Taip pat jis yra rungtyniavęs Vokietijoje ir Graikijoje.

Tuo metu 27 metų 207 cm ūgio vidurio puolėjas Nikita Balašovas iš „Pieno žvaigždžių“ keliasi į Kėdainius ir vilkės „Nevėžio“ marškinėlius.

Praėjusiame sezone Pasvalio ekipos gretose N. Balašovas aikštėje leido vidutiniškai po 20 minučių, rinko 9 taškus, atkovojo 4 kamuolius, atliko 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

„Pieno žvaigždėse“ Rusijos rinktinės narys praleido du sezonus. Prieš tai jis penkis sezonus rungtyniavo Rusijoje – Krasnodaro „Lokomotiv“, Maskvos srities „Chimki“ ir Samaros „Krasnie Krylia“ ekipose.

„Pieno žvaigždės“ taip pat turi sutartis su Tomu Lekūnu ir Tomu Galecku. Komandai kitą sezoną vadovaus prie vairo liekantis Gediminas Petrauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)