„Džiaugiuosi, kad per šiuos trejus metus pavyko įgyvendinti ne vieną savo idėją, kuri atnešė nemažai pergalių ir džiugių akimirkų. Noriu padėkoti visiems, su kuriais dirbome kartu per šiuos metus.

„Lietkabeliui“ linkiu sėkmės ir visuomet palaikysiu klubą“, – teigė M. Ignatavičius.

Jam vadovaujant „Lietkabeliui“ klubas iškovojo Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe–LKL“) sidabro medalius, o Karaliaus Mindaugo taurėje iškovojo sidabrą bei bronzą.

Savo darbą „Lietkabelyje“ baigė ir dar vienas ilgametis darbuotojas – pastaruoju metu sporto direktoriumi dirbęs Rokas Mickevičius, skelbia tas pats šaltinis.

„Lietkabelis“ šį tarpsezonį vyr. treneriu paskyrė Gintarą Kadžiulį ir pasirašė sutartį su Vyteniu Lipkevičiumi.

Ateis M. Purlys?

Tikėtina, kad prie „Lietkabelio“ gali prisijungti Martynas Purlys. Tinklalapis „BasketNews.lt“ birželio pradžioje skelbė, kad 46-erių vilnietis Martynas Purlys yra rimtas kandidatas vadovauti Panevėžio „Lietkabelio“ klubui.

P. Purlys sostinės klube iki vasaros darbavosi direktoriaus pareigose, o po sezono paliko šalies čempionų organizaciją.

Po praėjusių metų fiasko nepatekus į šalies čempionato finalą ir kritiškos sirgalių reakcijos M. Purlys nusprendė trauktis, tačiau įkalbėtas buvęs krepšininkas liko klube ir talkino Linui Kleizai.

M. Purlys „Lietuvos ryto“ komandoje dirbo nuo 2007-ųjų. Kaip krepšininkas, jis taip pat yra atstovavęs Vilniaus „Statybai“ (1993-1995 ir 1996-1999 metais).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)