CSKA su amerikiečiu sudarė vienų metų trukmės sutartį.

2017-ųjų NBA naujokų biržoje A. Petersas 54-uoju numeriu buvo pašauktas Finikso „Suns“ klubo.

Šioje komandoje praėjusį sezoną jis sužaidė 20 rungtynių (vid. 4,1 taško ir 1,9 atkovoto kamuolio), tačiau didžiąją laiko dalį praleido NBA Plėtojimosi lygoje – „Norther Arizona Suns“ gretose (vid. 17,6 taško).

Tiesa, vienose NBA rungtynėse A. Petersas sugebėjo „iššauti“ – į Dalaso „Mavericks“ krepšį jis sumetė net 36 taškus, realizuodamas 8 tolimus metimus.

Šią vasarą buvęs Valparaiso universiteto studentas dalyvavo NBA Vasaros lygoje.

Pažyėtina, lengvojo ir sunkaus krašto puolėjo pozicijose galintis žaisti A. Petersas būtent ir garsėja kaip patikimas metikas.

Tiek NCAA lygoje, tiek NBA Plėtojimosi lygoje jis tritaškius mesdavo 41 proc. taiklumu.

„Esu įsitikinę, kad jis mums padės savo užtikrintais metimais iš toliau, aikštės matymu, krepšinio IQ, komandinės gynybos supratimu. Šis krepšininkas turi didžiulį potencialą, Maskvoje padarysime viską, kad jis kuo greičiau apsiprastų Europoje. Talento jis turi pakankamai, o tikiuosi Alecas augs kartu su CSKA“, – kalbėjo vyriausiasis CSKA treneris Dimitrios Itoudis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)