26 metų 206 cm ūgio krepšininkas praėjusiame sezone buvo vienas svarbiausių Utenos klubo žaidėjų. Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) K. Guščikas vidutiniškai pelnydavo po 7,2 taško (43,5 proc. dvitaškiai, 54,8 proc. tritaškiai, 67,2 proc. baudų metimai), atkovodavo po 4,7 kamuolio ir rinkdavo po 8,2 naudingumo balo.

Tuo metu FIBA Čempionų lygoje puolėjo statistika buvo net šiek tiek geresnė. Jis vidutiniškai įmesdavo po 8,5 taško (53,2 proc. dvitaškiai, 40 proc. tritaškiai, 73,1 proc. baudų metimai), atkovodavo po 5,1 kamuolio, atlikdavo po 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 11 naudingumo balų.

„Karolio žaidimas ir progresas praėjusį sezoną mums paliko teigiamą įspūdį, todėl dar praėjusio sezono pabaigoje pradėjome diskusijas apie sutarties pratęsimą. Treneris taip pat mato šį krepšininką savo žaidimo schemose.

Žinome, kad Karolis buvo paklausus šios vasaros žaidėjų rinkoje, todėl džiaugiamės, kad laimėjome konkurencinę kovą ir išsaugojome žaidėją savo gretose“, – pratęsta sutartimi su K. Guščiku džiaugėsi klubo direktorius Eimantas Skersis.

Sutartis su „Juventus“ klubu kitam sezonui taip pat turi Kenny Gainesas, Dovis Bičkauskis, Aleksandras Zacharovas ir Ugnius Nikitinas. Į pirmąją fizinio parengimo stovyklą, kuriai vadovaus naujasis klubo fizinio parengimo treneris Mindaugas Saulevičius, „Juventus“ krepšininkai rinksis rugpjūčio 15 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)