Antradienį paskelbta, kad naujausiu OLY pirkiniu tapo pernai Kauno „Žalgiryje“ rungtyniavęs prancūzas Axelis Toupane'as.

Tačiau vienu naujoku lengvojo krašto puolėjo pozicijoje „Olympiakos“ nežada apsiriboti.

Eurohoops žiniomis, D. Blattas savo komandoje nori matyti pernai Vitorijos „Baskonia“ gretose žaidusį latvį Janį Timmą.

26-erių metų 201 cm ūgio Latvijos rinktinės narys dar turi galiojančią sutartį su baskų klubu, tačiau labai realu, kad 2018-2019 m. jis jau vilkės raudonai-baltus marškinėlius.

Skelbiama, kad Vitorijos klubas sutiko derėtis su Pirėjo klubo atstovais dėl J. Timmos ateities – sutarties perpirkimo.

Pranešama, kad „Baskonia“ sutiktų sumokėti nedidelę dalį latvio algos, kad tik sandoris tarp klubų įvyktų.

Eurohoops duomenimis, J. Timma per sezoną Vitorijoje uždirba apie milijoną eurų, o „Baskonia“ klubui tai yra per didelė našta.

Praėjusį sezoną latvis Eurolygoje vidutiniškai per rungtynes žaidė po 23 min., pelnė po 7,6 taško ir rinko po 7,1 naudingumo balo.

Primename, kad po praėjusio sezono Pirėjo klubas atsisveikino ir su treneriu Ioanniu Sfairopoulu, ir su jo asistentu buvusiu serbu Milanu Tomičiumi.

Kartu su atvykusiu D. Blattu dirbti į Graikiją keliasi lietuvis Kęstutis Kemzūra.

Taip pat OLY jau pasistiprino sunkuoju krašto puolėju iš Bulgarijos Aleksandru Vezenkovu, toje pačioje pozicijoje žaidžiančiu amerikiečiu Zachu LeDay, taip pat Kauno „Žalgirio“ akiratyje buvusiu gynėju Nigelu Williamu-Gossu.

Klubas pratęsė sutartis su graikais Kostu Papanikolau ir Vassiliu Spanouliu, latviu Janiu Strelnieku, tačiau Graikijos rinktinės nario Ioannio Papapetrou išsaugoti nesugebėjo – puolėjas persikėlė į Atėnų „Panathinaikos“.

Taip pat „Olympiakos“ jau oficialiai atsisveikino su gynėjais Brianu Robertsu ir Bobby Brownu, sunkuoju kraštu Jameliu McLeanu, vidurio puolėju Kimu Tillie.

Pranešama, kad netrukus Pirėjo klubas oficialiai turėtų paskelbti apie sudėties su serbų vidurio puolėju Kosta Milutinovu pratęsimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)