Pasak trenerio, „Barcelona“ taip ir nesiryžo suformuluoti savo pasiūlymo.

„Jie norėjo derėtis, bet aš po Eurolygos finalo ketverto juos nusiunčiau pas savo agentą. Tada jie nebežengė kito žingsnio. „Barcelona“ nepateikė jokio pasiūlymo. Pasikalbėjome tik apie mano idėjas, kaip turėtų būti suformuota komanda, sukurta struktūra. Turbūt jiems nepatiko mano idėjos. Bendravau su savo ilgamečiu bičiuliu Nacho Rodriguezu (klubo direktoriumi – Krepšinis.lt), bet tikrai nežinau, kas ten priima sprendimus“, – dėstė Š. Jasikevičius.

Katalonijos ekipa galiausiai pratęsė sutartį su krepšinio veteranu Svetislavu Pešičiumi, o lietuviui buvo trumpam atsivėrusi karjeros NBA perspektyva.

„Tai buvo puiki patirtis, jie atskrido į Lietuvą vien tam, kad pasikalbėtų su manimi, – pokalbį su „Raptors“ prezidentu Masai Ujiri prisiminė Š. Jasikevičius. – Tai buvo mano pirmasis interviu su NBA klubu, likau juo sužavėtas. Praėjus kelioms dienoms po Eurolygos finalo ketverto M. Ujiri paskambino man, o po 10 dienų jau aplankė ir išklausė mano idėjas. Paskui „Raptors“ pasirašė sutartį su Nicku Nurse'u, tačiau man tai buvo nepamirštama patirtis.“

Primename, kad naują sutartį su „Žalgiriu“ sudaręs treneris, neoficialiomis žiniomis, per kitą sezoną uždirbs 850 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)