ASVEL ateinantį sezoną ruošiasi kovoms Europos taurėje. Praėjusį sezoną prancūzai šioje lygoje pasiekė TOP 16 etapą.

ASVEL ekipoje M. Kalnietis nebūtų pirmas rungtyniavęs lietuvis. 2009–2010 metų sezone Vilerbano komandos garbę gynė Mindaugas Lukauskis, o dar anksčiau – 2003-2004 metų sezone – Rolandas Alijevas.

Vienas iš Vilerbano komandos savininkų ir klubo prezidentas, garsiausias ir tituluočiausias Prancūzijos krepšininkas Tony Parkeris, ne kartą užsiminė, kad su šia komanda turi ambicingų planų.

Anksčiau Italijos žiniasklaida skelbė, kad M. Kalniečiu domisi Ulmo „Ratiopharm“ klubas.

Vokietijos komanda praėjusio sezono Bundeslygoje liko už atkrintamųjų varžybų borto – reguliariajame čempionate užėmė 10-ąją vietą. Nepaisant to, Ulmo ekipa ir kitą sezoną dalyvaus Europos taurės varžybose, kuriose 2017-2018 m. sezone neįveikė grupės varžybų barjero.

M. Kalnietis po ilgo laiko tarpo į aikštelę išbėgo birželio pabaigoje vykusiose 2019-ųjų pasaulio čempionato atrankos varžybų rungtynėse tarp Lenkijos ir Lietuvos.

Tąsyk po penkių mėnesių pertraukos aikštėje pasirodęs M. Kalnietis nebuvo rezultatyvus ir per 20 min. surinko 4 taškus, jam pavyko atlikti 9 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)