NBA Vasaros lygoje plušantis P. Henry praėjusį sezoną Europos taurės turnyre per rungtynes vidutiniškai žaidė 25 minutes, pelnė 10,9 taško, atliko 4,6 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo 3,5 kamuolio.

Taiklią ranką turinčiu gynėju domėjosi ir Las Palmo „Gran Canaria“.

Prieš tai Kauno „Žalgiris“ buvo nusitaikęs į amerikietį gynėją Nigelį Williamsą-Gossą, tačiau šis krepšininkas su „Olympiakos“ pasirašė trejų metų maždaug 2 mln. JAV dolerių sutartį.


Visgi vieną praradimą „Olympiakos“ taip pat turi.

Atėnų „Panathinaikos“ klubas oficialiai paskelbė, kad iš principinio savo varžovo „Olympiakos“ gretų persiviliojo puolėją Ioannį Papapetrou.

24-erių metų 206 cm ūgio Graikijos rinktinės puolėjas su PAO pasirašė trejų metų trukmės sutartį.

Skelbiama, kad „Olympiakos“ klubas bandė išsaugoti Eurolygoje praėjusį sezoną po 6,8 taško rinkusį krepšininką, bet to padaryti nepadėjo net ir pokalbis su naujuoju komandos treneriu Davidu Blattu. I. Papapetrou pasirinko PAO variantą ir ateinantį sezoną bus vienas iš nemėgstamiausių žaidėjų Pirėjo „Taikos ir draugystės“ sporto rūmuose.

Pirėjo klube D. Blatto asistentu kitą sezoną dirbs ir lietuvis Kęstutis Kemzūra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)