Sekmadienį oficialiai paskelbta, kad „Žalgirį“ sustiprinantis gynėjas N. Woltersas su Kauno klubu sudarė sutartį pagal formulę „1+1“.

Įžaidėjo ir atakuojančio gynėjo pozicijose galintis rungtyniauti krepšininkas didžiąją savo karjeros dalį praleido už Atlanto, tačiau yra pažaidęs ir Europoje, kur ypač sėkmingai pasirodė per rungtynes su Lietuvos komandomis.

2015-2016 m. sezone N. Woltersas vilkėjo Stambulo „Bešiktaš“ marškinėlius ir Europos taurėje du kartus susitiko su Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkais.

Jei ekipų pirmoji akistata Vilniuje asmeniškai amerikiečiui nebuvo pernelyg sėkminga (6 taškai), „Bešiktaš“ sugebėjo iškovoti pergalę prieš Marcelo Nicola auklėtinius – 91:87.

Tuo metu atsakomasis mačas Stambule tapo visišku amerikiečio gynėjo benefisu.

Nors tuo metu jau Aurimo Jasilionio vadovautas „Lietuvos rytas“ Turkijoje pasiekė revanšą (103:92), 193 cm ūgio N. Woltersas surengė stulbinantį asmeninį šou.

Per 31 min. ant parketo gynėjas pelnė 34 taškus, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, perėmė 5 kamuolius ir surinko 36 naudingumo balus.

Platų puolimo arsenalą pademonstravęs N. Woltersas tąsyk pataikė 8/12 dvitaškių, 4/7 tritaškių ir 6/9 baudų.

Tai apskritai buvo vienas iš geriausių asmeninių pasirodymų to sezono Europos taurės turnyre.

2016-2017 m. N. Woltersas jau atstovavo Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipai ir geriausias savo sezono Eurolygoje rungtynes taip pat sužaidė prieš Lietuvos komandą – šį sykį „Žalgirį“.

Pirmojo rato rungtynėse Belgrade „Crvena Zvezda“ nusileido žalgiriečiams 79:88.

Sėkmingai atakavęs ir kamuolius skirstęs amerikietis įtemptose rungtynėse ne kartą vertė už galvos griebtis Š. Jasikevičių – N. Woltersas tąsyk surinko 15 taškų (4/6 dvit., 2/3 trit., 1/1 baud.), atkovojo 4 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir surinko 23 naudingumo balus.

Pažymėtina, kad atsakomajame mače Kaune N. Woltersas jau nebuvo toks pastebimas ir surinko tik 5 taškus, tačiau estafetę iš jo pavyko perimti komandos draugams, „Žalgirį“ paguldžiusiems ant menčių 77:61.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)