Dar sausį žaisti „Vytauto“ komandoje kartu su visa svita atvykę Ballai iš mūsų šalies iškeliavo balandžio pabaigoje – anksčiau, nei buvo prižadėjusi šeimos galva LaVaras.

Paskutinė serija apie nuotykius Europoje Ballų šeimos gerbėjus pasiekė liepos antrą savaitę.

Kaip naujausioje, trečio serialo sezono 5-oje dalyje aiškina pats tėtušis, sprendimą atsisveikinti su Lietuva jis priėmė dėl šeimos ateities. Kadangi abu sūnūs buvo traumuoti ir nežaidė, LaVaro nuomone, už Atlanto ant kojų jie galėjo atsistoti greičiau.

L. Ballas neslėpė tikintis, kad išsveikęs LiAngelo bus pasirinktas NBA naujokų biržoje, tačiau, kaip parodė vėlesnė istorija, tai buvo tik iliuzijos.

Naujausioje serialo dalyje rodoma, kaip į Lietuvą suguža absoliučiai visa Ballų šeimyna – paskutines dienas Europoje kartu su broliais nusprendžia praleisti ir Los Andželo „Lakers“ gynėjas Lonzo Ballas.

Vilniaus oro uoste filmuotuose kadruose aiškiai matyti, kad Lonzo į Lietuvą atvyko pernelyg nepasidomėjęs, kur keliauja. Kad Lietuva yra ne šalis, o miestas, jam turi paaiškinti jaunesnieji broliai.

„Čia sostinė Vilnius, o mes gyvename kaime“, – kvatodamiesi pasakoja amerikiečiai.

Kaip rodoma „Ball in The Family“ laidoje, paskutines dienas Lietuvoje Ballai leido smagiai – turškėsi baseinuose, kilnojo svorius štanginėje, žaidė biliardą ir puotavo restoranuose.

Trumpai pademonstruojamas ir paskutinis jų apsilankymas „Vytauto“ rungtynėse LKL – jas Ballai stebėjo iš arenos tribūnų ir salytę paliko mačui dar nepasibaigus.

Rodoma, kaip Ballai atsisveikina su viešbučio personalu, grupele gerbėjų, tačiau ne su buvusiais komandos draugais ir treneriais.

Jūsų dėmesiui – paskutiniai garsiosios Ballų šeimynėlės žingsniai Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)