Remiantis juo, pagal naują sutartį krepšininkas iš viso uždirbs 6,5 milijono eurų. Verta paminėti, kad sutartyje nėra užsiminta apie galimybę krepšininko sutartį išpirkti NBA klubui.

Nuo 2015 metų „Panathinaikos“ marškinėlius dėvintis N. Calathesas praėjusiame Eurolygos sezone per rungtynes vidutiniškai pelnė po 14,5 taško, atliko po 8-is rezultatyvius perdavimus ir atkovodavo po 3,8 kamuolio.


Toliau grėsmingai savo gretas rikiuoja Pirėjo „Olympiakos“ klubas, kurį papildė 24-erių amerikietis Zachas LeDay. Su juo sutartis buvo sudaryta pagal formulę „2+1“.

Virdžinijos universitetą 2017 m. baigęs Z. LeDay savo profesionalo karjerą pradėjo Izraelyje, kur atstovavo Gilboa „Hapoel Galil“ ekipai.

Izraelyje amerikietis vidutiniškai pelnydavo po 19,5 taško, atkovodavo po 8 kamuolius ir rinkdavo po 23 naudingumo balus per rungtynes.

Primename, kad Pirėjo klubą neseniai papildė įžaidėjas Nigellis Williamsas-Gossas, kuris domino ir Kauno „Žalgirį“. „Olympiakos“ ekipai kitą sezoną vadovaus Davidas Blattas, jo asistentu dirbs Kęstutis Kemzūra.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)