23-erių krepšininkas su Graikijos grandu pasirašė trejų metų kontraktą.

Puikiai praėjusį sezoną Belgrado „Partizan“ gretose pasirodęs amerikietis domino ne vieną Eurolygos grandą, įžaidėją savo gretose norėjo matyti ir Maskvos CSKA bei Stambulo „Fenerbahče“, į kovą dėl jo įsitraukusi buvo ir Vitorijos „Baskonia“.

Remiantis „Eurohoops.net“, „Žalgiris“ krepšininkui siūlė dvejų metų trukmės sutartį.

Primename, kad kitame sezone „Olympiakos“ ekipai vadovaus Davidas Blattas, jam talkins Kęstutis Kemzūra. Pirmadienį Graikijos grandai sutartį pratęsė su Vasilliu Spanouliu.

N. Williamsas-Gossas Europos taurėje vidutiniškai aikštėje praleido po 30 minučių, pelnė po 17 taškų, atliko po 6,3 rezultatyvaus perdavimo, atkovojo po 2,8 ir perėmė po 1,6 kamuolio bei rinko po 20,8 naudingumo balo.

2017 m. įžaidėjas NBA naujokų biržoje sulaukė 55-ojo šaukimo, juo susidomėjo Jutos „Jazz“. Amerikietis 2017-aisiais baigė Gonzalos universitetą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)