Sprendimą gynėjas priėmė po susitikimo su vienais klubo savininkais – broliais Aggelopoulos. Prie „Olympiakos“ V. Spanoulis prisijungė 2010-aisiais ir tapo vienu klubo simbolių, „Raudonųjų“ gretose 2012 m. ir 2013 m. iškovojo Eurolygos čempionų titulą, 2013 m. pripažintas naudingiausiu Eurolygos krepšininku, 2012, 2015 ir 2016 m. tapo Graikijos čempionu.

Eurohoops skelbia, kad krepšininko ir klubo vadovybės pokalbis truko net 3,5 val., abi pusės ne tik kalbėjo apie kontrakto pratęsimą, bet ir klubo ateitį ir viziją.

Iš pradžių buvo manoma, kad krepšininkas sutartį pratęs dar dvejiems metams, tačiau po pokalbio nuspręsta apsiriboti tik atrimiausiu sezonu.

„Po visų nesėkmių ir pergalių, nebuvo jokio kito kelio, tik likti čia ir padėti klubui grįžti į viršūnę. Noriu padėkoti klubo prezidentui už viską, ką jis daro dėl klubo. Esame „Olympiakos“ šeima, visi katru kovojame už mūsų klubo sėkmę. Man nerūpi, kas ką kalba, nesu jokia žvaigždė, aš „Olympiakos“ karys“, – po sutarties pratęsimo kalbėjo V. Spanoulis.


Primename, kad praėjusią savaitę klubas oficialiai pristatė ir naują strategą – „Olympiakos“ ekipai vadovaus Davidas Blattas.

Buvęs Klivlando „Cavaliers“ treneris pastarąjį sezoną treniravo Stambulo „Daruššafaka“ ekipą, su kuria laimėjo Europos taurės turnyrą ir iškovojo bilietą į Eurolygą. Trenerio asistentu „Daruššafaka“ komandoje dirbo Kęstutis Kemzūra.

Pranešama, kad D. Blattas pasirašė po dvejų metų kontraktu. Priminsime, kad traumų kamuojamas „Olympiakos“ praėjusį Eurolygos sezoną pasiekė ketvirtfinalį, bet čia jį sustabdė vėliau lygos prizininku tapęs Kauno „Žalgiris“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)