Pažintis su Lietuva nesėkmingai baigėsi 19-mečiui LiAngelo Ballui, kuris vasarą tikėjosi būti pakviestas NBA naujokų biržoje.

LiAngelo viename paskutinių LKL reguliariojo sezono mačų su Utenos „Juventus“ patyrė traumą – jis užlipo ant Mindaugo Kupšo kojos ir susižeidė čiurną. Kaip paaiškėjo vėliau, šis epizodas jam reiškė sezono pabaigą.

„Jei tu būtum avėjęs ne „Nike“ sportinius batelius, o vardinius Lonzo Ballo „ZO3“, galbūt dabar būtum sveikas“, – juokavo šeimos galva LaVaras.

Tiesa, garsusis tėtušis, vertindamas laiką, praleistą Lietuvoje, įžvelgė daugiau naudos nei žalos.

„Mano manymu, LiAngelo čia išmoko žaisti daug kiečiau, taip pat susidūrė su visai kitokia aplinka. Tokia patirtis tikrai pakels jo lygį. Jis žaidė prieš profesionalus, todėl dabar jau žino, ko tikėtis“, – teigė LaVaras.

Tuo metu Los Andželo „Lakers“ klube žaidžiantis Lonzo Ballas savo besilaukiančiai mylimajai Denisei gimtadienio proga nusprendė padovanoti prabangų naujutėlį baltą visureigį „Jeep Grand Cherokee“.

„Nepadaryk avarijos. Saugok mano šunį ir vaiką“, – prieš pirmą kartą sėdant prie galingo automobilio vairo tarė jai Lonzo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)