„Man buvo garbė šį sezoną būti Kauno „Žalgirio“ dalimi. Ačiū visai komandai, personalui ir bendraklubiams už puikų čempionatą. Ypač dėkoju visiems fanams ir Lietuvai už jūsų begalinį palaikymą ir pasišventimą. Iki kito karto“, – grotažyme „Mano komanda“ savo įrašą pažymėjo B. Udrihas.

Su „Žalgiriu“ šiemet Karaliaus Mindaugo taurę, LKL aukso žiedus ir trečią vietą Eurolygoje iškovojęs slovėnas sezoną užbaigė galingai.

Per paskutinius du LKL finalo mačus prieš Vilniaus „Lietuvos rytą“ Beno rinko po 13 taškų ir 6 rezultatyvius perdavimus bei tapo nemalonia staigmena varžovams.

Eurolygoje daugiausiai – 9 taškus – jis įmetė į Maskvos CSKA krepšį.

B. Udrihas veikiausiai mėgins grįžti į NBA lygą.

Tai DELFI atskleidė „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

„Padėjo mums kiek galėjo, o dabar išvažiuos į NBA. Jis atvyko sezono viduryje, kad užkamšytų Dee Bosto poziciją, nes tas mūsų pirkinys nepasiteisino. Negaliu pasakyti, kad jo nebus 100 proc., bet šiuo metu jo sąrašuose nėra“, – teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)