Anot „Panathinaikos“ ekipos įžaidėjo, Željko Obradovičius, kurio nurodymų klausė ir „Panathinaikos“ klube, yra geriausias Europos strategas.

„Jis leidžia savo žaidėjams tinkamu laiku atsiskleisti ir priverčia komandą demonstruoti geriausią krepšinį tada, kai to labiausiai reikia. Neįtikėtina, ką jis gali nuveikti su savo komanda“, – apie strategą šiltai atsiliepė N. Calathesas.

N. Calathesas šiltai atsiliepė ir apie Šarūną Jasikevičių, kurio vadovaujamas „Žalgiris“ sugebėjo puikiu stiliumi prasibrauti į Eurolygos finalo ketvertą ir ten iškovoti trečią vietą.

„Jis ant parketo buvo magiškas, neįtikėtina kaip jis gebėdavo perduoti kamuolį, be to, Šaras aikštėje visada norėjo laimėti. Tai savybės, kurios jam leidžia būti sėkmingu treneriu“, – teigė N. Calathesas.

Gynėjas negailėjo pagyrų ir „Panathinaikos“ legendai Dimitriui Diamantidžiui. „Tai vienas geriausių žaidėjų, kuriuos tik man tekę sutikti. Manau, jis vienas kūrybiškiausių visų laikų Eurolygos krepšininkų, gebėjusių sėkmingai kurti žaidimą“, – apie karjerą baigusį D. Diamantidį kalbėjo „Panathinaikos“ gynėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)