Puikų pasirodymą Baskijoje surengė Rudy Fernandezas, iš viso surinkęs net 27 taškus (6/9 tritaškiai) ir 33 naudingumo balus.

Po šešto taiklaus jo tritaškio svečiai iš Madrido ketvirto kėlinio viduryje pabėgo į priekį dviženkliu skirtumu – 75:64. Visgi Rodrigue Beauboisas suorganizavo šeimininkų spurtą ir „Baskonia“ grįžo į kovą – 81:78 (likus žaisti 3 min.).

Tačiau netrukus Luka Dončičius smeigė tritaškį aidint atakos pabaigą skelbiančiai sirenai, du tolimus šūvius pataikė Facundo Campazzo ir „Real“ iškovojo pergalę – 96:85.

MVP prizas buvo įteiktas R. Fernandezui.

Pablo Laso auklėtiniai reabilitavosi po to, kai praėjusių metų finale 1:3 nusileido Valensijos „Basket“ komandai.

Maža to, šiemet madridiečiai triumfavo ir Eurolygoje. Vienintelis turnyras, kuris jiems nenusisekė – Ispanijos Karaliaus taurė.

„Baskonia“: Rodrigue Beauboisas 19, Tornikė Šengelija 16, Mattas Janningas 15, Marcelinho Huertas 8 taškai.

„Real“: Rudy Fernandezas 27 (2/5 dvitaškiai, 6/9 tritaškiai, 5/6 baudos), Facundo Campazzo 17 (3/4 tritaškiai), Gustavo Ayonas 14, Luka Dončičius 8 taškai (8 atk. kam.).

Primename, kad baskai laimėjo pirmą mačą Madride, tačiau tuomet „Real“ krepšininkai perlaužė finalo eigą ir buvo pajėgesni kituose trijuose susitikimuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)