Kad nebeplanuoja sugrįžti į Italijos čempionų gretas, socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė pats krepšininkas.

„Sezonas buvo pilnas pakilimų ir nuopuolių, tačiau viskas baigėsi gerai. Dėkoju visiems fanams už palaikymą, bet nemanau, kad dar čia sugrįšiu. Bet kuriuo atveju, šią vietą palieku būdamas geresniu krepšininku ir žmogumi“, – teigė gynėjas, šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai pelnęs po 12,3 taško ir atlikęs po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Jei Eurolygoje Milano komanda patyrė fiasko ir į atkrintamąsias nepateko, A. Goudelockas svariai prisidėjo prie to, kad milaniečiai susigrąžintų Italijos čempionų titulą , finalo serijoje 4-2 pranokdami Trento „Dolomiti Energia“ krepšininkus.

Amerikietis finalo serijoje rinko po 18,3 taško ir buvo išrinktas naudingiausiu krepšininku (MVP).

Tuo metu kitą sezoną Italijoje ir toliau greičiausiai rungtyniausiantis Mindaugas Kuzminskas pasibaigus finalo serijai turėjo progą akis į akį pabendrauti su klubo savininku, vienu garsiausių pasaulio dizainerių Giorgio Armani.

Savo „Instagram“ profilyje M. Kuzminskas pasidalijo nuotrauka, kurioje jis pats įamžintas spaudžiantis ranką 83-ejų mados ir verslo pasaulio legendai.

Kitą savaitę M. Kuzminskas su Lietuvos rinktine pradės trumpą pasirengimo 2019-ųjų pasaulio krepšinio čempionato atrankos varžyboms stovyklą.

Šio sezono viduryje M. Kuzminskas su Milano klubu pasirašė kontraktą, galiosiantį iki 2019-ųjų vasaros. Tarpsezoniu lietuvis Italijos klubą galėtų palikti tokiu atveju, jei sulauktų pasiūlymo iš NBA lygos klubo.

Kitą sezoną Milane rungtyniaus ir Artūras Gudaitis, o buvęs „AX Armani“ žaidėjas Mantas Kalnietis vasarą ieškosis naujo klubo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)