Traukdami pergalės cigarus patys kauniečiai teigė, kad išankstinės prognozės „Žalgiriui“ buvo ne į naudą – pergalės šioje serijoje buvo pasiektos tikrai sunkiai, paskutinėse rungtynėse (80:70) kovoti taip pat teko iki paskutinių minučių.

„Buvo momentai, kai kažkuriuo metu įvykdavo lūžis rungtynėse. Mums žaidimo tikrai nepavyko kontroliuoti. „Lietuvos rytas“ žaidė tikrai gerai, vyko gera kova. To lygio, kokį demonstravome Eurolygoje, mums parodyti nepavyko“, – po rungtynių rūbinėje sakė Edgaras Ulanovas.

„Serija buvo sunki, visi nurašė „Lietuvos rytą“. Niekada taip nebūna, kad finale viskas klostosi lengvai. Visos komandos finale kovoja ir niekada pergalių neatiduoda“, – sakė Artūras Milaknis.

Sutraukę pergalingus cigarus ir gurkštelėję alaus, vėliau krepšininkai linksmybes pratęsė greta „Žalgirio“ arenos. Čia į žalgiriečių šėlsmą įsitraukė ir Jonas Valančiūnas, anksčiau pats atstovavęs ne Kauno, o Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandai.

Visos „Žalgirio“ emocijos užfiksuotos ir fotogalerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)