Jis vyriausiojo trenerio asistento pareigose pakeis Robertą Stankevičių.

Utenos klubo vyr. treneriui Žydrūnui Urbonui padėsiantis kaunietis – buvęs krepšininkas, savo sąskaitoje turintis net penkis LKL aukso žiedus.

Keturis kartus Lietuvos čempionu jis tapo atstovaudamas Kauno „Žalgirui“, vieną - Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipai. 2015-aisiais metais profesionalaus krepšininko karjerą baigęs V. Ginevičius LKL pirmenybėse dar nesidarbavo, taigi persikėlimas į „Juventus“ komandą jam - nauja patirtis.

„Atvykimas į Lietuvos krepšinio lygoje rungtyniaujantį klubą – žingsnis į priekį mano kaip trenerio karjeroje. Darbas su jaunimu yra viena, o su vyrais – visai kas kita“, – džiaugėsi kvietimo prisijungti prie „Juventus“ komandos sulaukęs V. Ginevičius.

„Bandysiu perteikti visą kaip trenerio ir kaip žaidėjo sukauptą patirtį vyrų komandai, o kaip gausis - žiūrėsime. Aš pats esu maksimalistas, labai nemėgau pralaimėti kaip žaidėjas ir dabar kaip treneris, todėl darysiu viską, kad rezultatai tik gerėtų“, – komentarą užbaigė naujasis Ž. Urbono asistentas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)