Pirmoji naujojo sezono serija prasideda nuo vaikų noro nusifotografuoti su LiAngelo. Kavinėje NBA užkariauti ketinantį krepšininką apsupa visas būrys norinčiųjų nusifotografuoti su, anot LaVaro, būsimąja žvaigžde. Tiesa, po alinančio darbo pozuojant Gelo gerokai pavargsta.

Tačiau netrukus LiAngelo sulaukia atlygio – į Lietuvą atvyksta jo širdies draugė Izzy, kuriai mūsų šalis paliko gerą įspūdį.

LaVaras aplanko „Vytautui“ sportinę aprangą siuvančioje įmonėje, kur svarsto galimybę užsisakyti gaminius ir savo paties įkurtai JBA lygai.

Jaunėlis LaMelo tapo vangus ir prarado motyvaciją, o jo tėvas pyksta: „Melo niekada tiek nesėdėjo ant atsarginių suolo“.

16-metis sulaukė ir „Vytauto“ žaidėjų pokšto – rūbinė buvo apklijuota nuotraukomis, kur Melo yra gretinamas su kultiniu kino personažu Boratu. Tokia išdaiga amerikiečio nesužavėjo. Paprašytas pasakyti, ar jam patinka komandos draugai, jis tiesiog atsisakė kalbėti. Jo vyresniam broliui šis pokštas pasirodė kvailas.

LKL rungtynėse su „Lietkabeliu“ LiAngelo lydėjo nesėkmė. LaVaras pyko, kad jo sūnus per 7 minutes net neprisilietė prie kamuolio – komandos draugai nedavė perdavimo. Kai jau dvikovos baigtis buvo aiški, į aikštę treneris Virginijus Šeškus leido LaMelo. Tai bent kažkiek paguodė Ballų šeimos galvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)