54-erių krepšinio specialistas, 2012-2013 m. sezone treniravęs ir Kauno „Žalgirį“, su Malagos klubu išsiskyrė ramiai ir tyliai, socialiniuose tinkluose išplatinęs savo paties sukurtą atsisveikinimą.

„Išeinu tyliai. Jus myliu“, – rašė J. Plaza, savo atsisveikinimui panaudojęs nostalgišką muziką ir visą nuotraukų pluoštą, atspindintį Malagoje nuveiktus darbus.

Tarp jų – ir fotografija su dviem lietuviais, kuriuos J. Plaza globojo ir treniravo „Unicaja“ klube, ir kurie abu iš Malagos išvyko į NBA lygą.

Tai – Domantas Sabonis, šiuo metu atstovaujantis Indianos „Pacers“, ir Mindaugas Kuzminskas, sezoną žaidęs Niujorko „Knicks“ komandoje.

Kur pakryps J. Plazos karjera, kol kas nėra aišku. Taip pat konkrečiai nėra aišku, kas taps naujuoju „Unicajos“ treneriu.

Nors buvo skelbta, kad Malagos ekipos vairą perims graikas Fotis Katsikaris, susitarimas tarp „Unicajos“ klubo ir šio krepšinio speacialisto dar nėra pasiektas.

„Unicaja“ šį sezoną užbaigė Ispanijos čempionato ketvirtfinalyje ir neteko teisės varžytis Eurolygoje. Kitą sezoną komanda kovos Europos taurės turnyre.

Būtent 2017-aisiais iškovotas Europos taurės laimėtojų titulas ir yra didžiausias J. Plazos pasiekimas per jo darbo Malagoje metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)