Vėlų sekmadienio vakarą pasklido žinia, kad „Lietuvos ryto“ komanda nuo kito sezono turės naują trenerį, pakeisiantį Rimą Kurtinaitį. Portalas „BasketNews“ paskelbė, kad sostinės komandos vairą perims D. Adomaitis, šiuo metu treniruojantis tik Lietuvos rinktinę.

Ši žinia išplatinta „Lietuvos rytui“ itin nepatogiu momentu – sostinės komanda dar nėra užbaigusi nė LKL pusfinalio, pirmadienio vakarą žais ketvirtas serijos rungtynes su Klaipėdos „Neptūnu“. Šioje serijoje vilniečiai pirmauja 2-1.

„Lietuvos ryto“ prezidentas D. Gudelis pirmadienį feisbuke sureagavo į naujieną apie D. Adomaitį tvirtindamas, kad apie kito sezono darbus kalbės tik šiam pasibaigus

. Anot jo, prie šios žinios išplatinimo galimai prisidėjo konkurentai, tačiau jų konkrečiai prezidentas neįvardijo.

„Dabar esame svarbiausioje sezono stadijoje. Nepriklausomai nuo galimo konkurentų noro nukreipti dėmesį nuo aikštelės, turime išlikti susikoncentravę ir kartu siekti sezono tikslų. Tik pabaigę šio sezono darbus kalbėsime apie kitą. Klubas visiškai pasitiki treneriu Rimu Kurtinaičiu ir neabejoja jo atsidavimu komandai kovojant dėl pagrindinio pirmenybių titulo“, – tvirtino jis.

Primename, kad 44-erių D. Adomaitis „Lietuvos ryte“ dirbo asistentu 2012–2014 metais. 2014 m. pavasarį jis perėmė vairą ir LKL pusfinalyje pralaimėjo seriją 1:2 Kauno „Žalgiriui“, o jo treniruojama komanda laimėjo bronzą

Krepšinio užkulisiuose sklando kalbos, kad 44-erių D. Adomaitis su „Lietuvos rytu“ jau kurį laiką yra susitaręs dėl trejų metų trukmės sutarties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)