Paaiškėjus, kad Malagos komanda kitą sezoną Eurolygoje neberungtyniaus, „Unicaja“ klubą greičiausiai paliks visas pastarųjų metų žaidėjų branduolys.

Jau paskelbta, kad į Italiją keliasi serbas Nemanja Nedovičius, o ketvirtadienį „Malaga Hoy“ portalas su „Žalgirio“ komanda ėmė poruoti vieną labiausiai patyrusių pastarojo sezono „Unicajos“ žaidėjų – sunkiojo krašto ir netgi vidurio puolėjo pozicijose galintį žaisti J. Augustine'ą.

J. Augustine'as į Ispaniją persikėlė praėjusią vasarą, po penkerių Rusijoje praleistų metų, kur gynė Maskvos srities „Chimki“ ir Maskvos CSKA komandų garbę.

Chimkuose ne vienus metus J. Augustine'as klausė Rimo Kurtinaičio nurodymų, vadovaujamas lietuvio 2015-aisiais tapo Europos taurės čempionu.

Malagoje jam nurodymus jau dalijo Joanas Plaza, o J. Augustine'as Eurolygoje sužaidė 29 rungtynes, per kurias aikštėje praleido po 23 min., pelnė po 9,2 taško ir atkovojo po 6,7 kamuolio (geriausias rezultatas komandoje).

Malagos žiniasklaida praneša, kad J. Augustine'o paslaugomis domisi ne tik „Žalgiris“, bet ir „Maccabi“.

Įdomu tai, kad „Malaga Hoy“ portalas yra įsitikinęs, kad Šarūnas Jasikevičius ir kitą sezoną liks Kaune, o J. Augustine'as „puikiai tinka Š. Jasikevičiaus žaidimo filosofijai“.

Jei Kauno klubui iš tikrųjų pavyktų susitarti su J. Augustine'u, tai greičiausiai reikštų, jog Antano Kavaliausko karjera „Žalgiryje“ yra baigta.

J. Augustine'as savo karjeros pradžioje yra žaidęs ir NBA lygoje, kur 2006-2008 m. vilkėjo Orlando ekipos marškinėlius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)