Šeštadienį prie arenos nuo pat ryto vyks Rimanto Kaukėno „3x3“ turnyras „Lietuvos ryto“ taurei laimėti, kuriame įsikurs ir klubo fanų zona. Ji veiks prieš kiekvienas atkrintamųjų rungtynes, o joje sirgaliai galės skanauti maistu ir gėrimais bei pasišnekučiuoti apie sezoną, susitikti su Donatu Motiejūnu bei „Lietuvos ryto“ krepšininkais, išgirsti Baibos ir Tado Juodsnukio koncertą, išvysti „Iron Wolf Drum Line“ būgnininkų pasirodymą, o vaikai galės linksmintis ant „batutukaralyste.lt“ įsteigtų batutų.

Prieš rungtynes aistruolius pasitiks šokėjos bei Vilkas, savanoriai nudažys fanų veidus klubo spalvomis, Lietuvos valstybės himną giedos vaikų choras, o dvikovos pertraukų metu žiūrovų lauks SKM auklėtinių „Pirmas komandoje – pirmas mokykloje“ apdovanojimai bei „Norfa“ žaidimas 1000 eurų vertės čekiui laimėti ir „7 Pack“ bei „Lympo.lt“ dovanos.

Didžiosios pertraukos metu pirmą kartą Lietuvos krepšinio istorijoje įvyks daugelio sirgalių lauktos ropliukų lenktynės, kurių mažasis nugalėtojas namo keliaus su Chriso Kramerio dukros Sophie Kramer vardo taure.

„Lietuvos rytas“ itin vertina savo sirgalius ir nori jiems atsidėkoti už ištikimybę, todėl abonementų turėtojams – galimybė po sezono laimėti „Tez Tour“ įsteigtą slidinėjimo kelionę į Austriją, o daugiausiai šansų turės tie, kurie nepraleido nė vienų šio sezono rungtynių ir savo komandą palaikė visose namų rungtynėse. Klubo dovanomis bus apdovanoti 10 fanų.

Negana to, abonementų turėtojai jau šiose rungtynėse gali laimėti geresnes vietas prie pat aikštės, o šalia parketo rungtynes su „Neptūnu“ stebės ir du laimingieji perkantys tėčio bei vaiko bilietus, kurie „Tiketoje“ yra 50 proc. pigiau.

Šiuo metu Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda „Betsafe-LKL“ pusfinalio serijoje su Klaipėdos „Neptūnu“ yra pasidalinusi po pergalę (1-1), o į didįjį finalą žengs tris pergales iškovojusi ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)