„Žalgiris“ parodė, kad yra trečia komanda Europoje. Nors mums pavyko rungtynių pradžia, kovėmės iki lemiamo kėlinio, bet jie įrodė, kad yra stipresni daug didesniu skirtumu.

Mes nesame favoritai, bet norime duoti kovą. Gaila, kad mums pritrūko jėgų ir disciplinos. Rungtynes užbaigėme tikrai negražiai. Pasikalbėjome su komanda, kad turime išlaikyti žaidimo drausmę. Darysime išvadas“, - po rungtynių žadėjo panevėžiečių strategas.

– Kas nutiko ketvirtajame kėlinyje, kai „Žalgiris“ spurtavo?

– Reikia pripažinti „Žalgiris“ labai gerai gynėsi, ypatingai prieš mūsų įžaidėjus, o mes nustojome laikytis žaidybinio plano ir tai mus išmušė iš vėžių. Jie labai gerai išnaudojo mūsų klaidas, o blogiausia, kad žaidėjai nuleido rankas. Galima pralaimėti nors ir 20 taškų, bet ne taip, kaip mes šiandien.

– Ar galima tikėtis geresnio rezultato ketvirtadienį?

– Manau, kad taip. Tai nėra kažkokie taktiniai sprendimai, kuriuos reikia įvykdyti rungtynių metu. Mums reikia savitarpio supratimo ir disciplinos. Be jokios abejones, „Žalgiris“ yra stipresnis, bet nusiteikimas buvo ne toks.

– Kuo buvote patenkintas tais momentais, kai žaidimas buvo lygus?

– Aš sakiau žaidėjams, kad ir pirmoje pusėje buvo klaidelių, bet išlaikėme discipliną ir pasinaudojome tuo, kad jie prametė iš dėkingų situacijų. Momentais mes žaidėme labai neblogai. Didelio džiaugsmo nejaučiau, bet bent išlaikėme konkurencingumą.

Antrosios serijos rungtynės ketvirtadienį bus žaidžiamos Panevėžyje.

„Žalgirio“ – „Lietkabelio“ pusfinalio serijos tvarkaraštis:

Gegužės 29 d. 18:50 val. „Žalgiris“ – „Lietkabelis“ 93:69

Gegužės 31 d. 18:50 val. „Lietkabelis“ – „Žalgiris“

Birželio 3 d. 17:20 val. „Žalgiris“ – „Lietkabelis“

Birželio 5 d. 18:50 val. „Lietkabelis“ – „Žalgiris“ (jei reikės)

Birželio 7 d. 18:50 val. „Žalgiris“ – „Lietkabelis“ (jei reikės)

Antrasis pusfinalis startuoja šį vakarą Kaune 🔜 18:30 per BTV 📺

A post shared by Betsafe LKL (@betsafelkl) on May 29, 2018 at 12:46am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)