Š. Jasikevičius buvo itin nusivylęs pirmuoju kėliniu, kurį žalgiriečiai pralaimėjo 14:21. Treneris apgailestavo, kad jo auklėtiniams jokios įtakos nepadarė Klaipėdos „Neptūnui“ nusileidusio Vilniaus „Lietuvos ryto“ pavyzdys.

„Šiandien tikrai esame toli nuo savo geriausio krepšinio. Pirmas kėlinys mane labai nustebino. Nustebino labai daug dalykų. Galvojau, kad pusfinalyje kitoks užsivedimas bus, kitokia koncentracija.

Atrodo, nereikia labai toli žiūrėti, vakar favoritas prarado namų pranašumą. Atrodo, turėtų būti mums geras pavyzdys... Aibė klaidų... Pirma pusė tikrai buvo klaiki. Panevėžiečiai labiau norėjo, labiau stengėsi.

Atrodo, kad buvome pasiruošę, bet jei neateini užsivedęs, gali būti pasiruošęs kiek nori. Reikia viską pildyti, o jei varžovas labiau užsivedęs... Momentais man buvo labai nemalonu“, – dėstė Š. Jasikevičius.

Kalbėdamas apie tai, kodėl „Žalgiriui“ gerokai sėkmingesnė buvo antroji susitikimo pusė, Š. Jasikevičius užsiminė apie galima „Lietkabelio“ žaidėjų nuovargį, bet abejojo, ar žaidimą pagerino patys žalgiriečiai.

„Po didžiosios pertraukos kažkiek sumažinome klaidų skaičių, bet klaidų buvo begalės, koncentracijos klaidos. Gal varžovai pavargo, ne man lįsti į jų lizdą. Nemanau, kad mes ženkliai pagerinome savo krepšinį.

Gal kažką darėme minimaliai geriau, bet visumoje vaizdas nekoks. Aišku, kad viskas yra galvose ir motyvacijoje, nes prieš savaitę mes dar žaidėme puikų krepšinį Belgrade“, – sakė strategas.

Paklaustas, kaip žaidėjai po sėkmingo pasirodymo Eurolygoje turi nusiteikti kovoms vietiniame fronte, Š. Jasikevičius vaizdingai palygino krepšininkus su kitų sričių specialistais.

„Ateini ir atidirbęs šimtu procentų išeini namo. Kaip kiekvienas darbuotojas biure, kaip advokatai, medikai, statybininkai ir visi kiti specialistai. Jei neatsiduodi 100 procentų, nieko nebus, o mes nesame arti 100 proc.

Brandonas Daviesas buvo vienas tų, kurie įnešė energijos. Jis beveik visada būna užsivedęs. Ta energija jautėsi ir šiandien. Kitiems žaidėjams reikia daryti išvadas, ypač lyderiams, ypač veteranams“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

„Žalgirio“ – „Lietkabelio“ pusfinalio serijos tvarkaraštis:

Gegužės 29 d. 18:50 val. „Žalgiris“ – „Lietkabelis“ 93:69

Gegužės 31 d. 18:50 val. „Lietkabelis“ – „Žalgiris“

Birželio 3 d. 17:20 val. „Žalgiris“ – „Lietkabelis“

Birželio 5 d. 18:50 val. „Lietkabelis“ – „Žalgiris“ (jei reikės)

Birželio 7 d. 18:50 val. „Žalgiris“ – „Lietkabelis“ (jei reikės)

Antrasis pusfinalis startuoja šį vakarą Kaune 🔜 18:30 per BTV 📺

A post shared by Betsafe LKL (@betsafelkl) on May 29, 2018 at 12:46am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)