Krepšininkai sėdėjo panarinę galvas – buvo ką apgalvoti: ne tokios „Betsafe-LKL“ pusfinalio pradžios tikėjosi devynias dienas jam pasiruošti turėję „Lietuvos ryto“ žaidėjai.

Nors „Neptūnas“ suklydo net 23 kartus, tai „Lietuvos rytui“ negarantavo apčiuopiamo pranašumo.

Turime 48 valandas išvadoms. Reikia būtinai ten laimėti. Dantimis, nagais kabintis už pergalės, atiduoti viską, kad išlygintume serijos rezultatą.
Rokas Giedraitis

Solidžiai pralaimėta kova dėl kamuolių (24-37) bei tik kas trečias pataikytas metimas iš žaidimo neleido „Lietuvos rytui“ perimti iniciatyvos ir pakeisti rungtynių eigos.

„Kartais pasiteisino tas spaudimas, antro ir ketvirto kėlinių pabaigose, bet ir mes praleisdavome taškus, tai yra krepšinis.

Taip, neturėjome Jimmy Barono ir Arno Butkevičiaus, tai galėjo turėti kažkokios įtakos, tačiau mūsų gretose yra pakankamai žaidėjų, kad įveiktume „Neptūną“. Tų krepšininkų turi užtekti pergalei“, – tvirtino 18 taškų pelnęs rezultatyviausias mačo žaidėjas Rokas Giedraitis.

„Nežinau, sunku pasakyti, ar mes dar favoritai. Praradome namų pranašumą, dabar reikia galvoti apie Klaipėdos mačą.

Turime 48 valandas išvadoms. Reikia būtinai ten laimėti. Dantimis, nagais kabintis už pergalės, atiduoti viską, kad išlygintume rezultatą ir susigrąžinti savo aikštės pranašumą“, – po rungtynių kalbėjo Rokas Giedraitis.

„Atrodo, kad varžovai labiau norėjo laimėti, nei mes. Mūsų klaidos, prastas pataikymas lėmė nesėkmę. Nemanau, kad kažkam koją galėjo pakišti favoritų statusas. Labai nenusisekusios rungtynės, darysime išvadas, ruošimės antrai kovai“, – teigė 6 taškus sukrapštęs Mindaugas Girdžiūnas.

„Žinome, kaip bus sunku Klaipėdoje, bandysime susigrąžinti aikštės pranašumą. Pagrindinis uždavinys – laimėti būsimą mačą. Kalbant apie varžovus, nenustebino jų žaidimas, nesėkmę lėmė mūsų klaidos ir prasta gynyba“, – pažymėjo „Lietuvos ryto“ gynėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)