Pokalbio „Radiocentro“ laidos metu D. Motiejūnas pasakojo svarstantis galimybę ir toliau žaisti Kinijoje, kur šį sezoną jis gynė Šandongo „Golden Stars“ garbę.

Kinijos čempionate vidutiniškai po 23,6 taško ir po 12 atkovotų kamuolių rinkęs 27 metų 213 cm ūgio krepšininkas sakė nesiveržiantis į NBA, jei ten už minimalų atlygį vėl teks sėdėti ant suolo.

„Yra susidomėjimo iš NBA. Ta pati Kinijos komanda taip pat labai nori, kad aš grįžčiau. Mano agentas kalbasi su Kinijos komanda, o su NBA klubais pradėsime kalbėtis nuo liepos 1-osios.

Jei NBA ekipos nesiūlys nieko įdomaus, tai yra, jeigu jos vėl siūlys tik minimalius kontraktus, tuomet nematau problemų žaisti Europoje ar Kinijoje.

Tie penkeri metai NBA lygoje, iš kurių daugumą praleidau ant suolo, nėra labai malonūs mano karjeroje. Kinijoje sezonas man buvo sėkmingas, žaidžiau daug, komandai sekėsi gerai, visi buvo patenkinti“, – dėstė D. Motiejūnas.

Paklaustas apie Kauno „Žalgirį“, D. Motiejūnas sveikino savo gimtojo miesto ekipą su sėkmingu sezonu Eurolygoje bei teigė, jog gavęs kauniečių pasiūlymą rimtai jį svarstytų.

Atrankoje į 2019 metų pasaulio čempionatą dar nežaidęs D. Motiejūnas prakalbo ir apie Lietuvos rinktinę. Puolėjas neatmeta galimybės į ją grįžti artėjantį birželį.

„Jei „Žalgiris“ pakvies, pasižiūrėsime. Kalbant apie rinktinę, laiko iki stovyklos dar yra nemažai. Pažiūrėsime, kaip viskas susidėlios. Mano vasara nėra labai užimta“, – sakė D. Motiejūnas.

Paskutinį kartą nacionalinės komandos marškinėlius D. Motiejūnas vilkėjo 2017 metų Europos pirmenybėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)