„Rungtynės buvo tokios banguotos. Galvoju, kad joms pasiruošėme geriau, nei praėjusioms, tačiau labai daug ko neišpildėme. Daug kainavo detalės, puolime viskas buvo gana neblogai, bet gynėmės labai blogai“, – komentavo treneris.

– Ketvirtajame kėlinyje „Nevėžis“ spurtavo. Kas ten nutiko?

– Atvažiuoja žaidėjai minimaliai išlošti, bet mūsų toks požiūris netenkina. Atsipalaidavome ir „Nevėžis“ greitai sugrįžo į rungtynes. Nelabai suprantu, kokie gali būti sunkumai nusiteikiant rungtynėms. Esi krepšininkas ir gauni už tai pinigus.

– Axelis Toupane'as sužaidė karjeros rungtynes LKL čempionate: 22 taškai ir 18 naudingumo balų. Ar toks buvo planas – žaisti per jį?

– Ne. Jie tiesiog rizikavo gindamiesi prieš jį, o jis juos už tai baudė.

– Kaip ruošitės prieš rytojaus dvikovą su „Nevėžiu“?

– Abu jų gynėjai pridarė mums daug problemų. Jie yra talentingi ir gali primesti daug metimų, tačiau pagrindinis akcentas bus gynyba prieš visą komandą.

„Nevėžio“ strategas Ramūnas Cvirka pralaimėjimo priežastis įžvelgė komandinėje gynyboje.

„Trūko koncentracijos gynyboje.Galėjome vienas kitam padėti, bet neskaitėme situacijų. Puolimas buvo geras, bet gynyboje nereagavome į jokias situacijas, rizikavome gindamiesi prieš A. Toupane'ą, bet jis mus nubaudė“ – kalbėjo treneris.

Trečiosios serijos rungtynės jau penktadienį persikels į Kauną. Pergalės atveju, pusfinalyje kauniečiai susitiks su Panevėžio „Lietkabelio“ ekipa, kuri serijoje 3-1 pranoko „Šiaulių“ krepšininkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)