Starto penkete rungtynes pradėjęs J. Mačiulis ant parketo praleido 31 min. (daugiausiai komandoje), pelnė 7 taškus (2/6 dvit., 1/6 trit.), atkovojo 6 kamuolius, 2 kartus suklydo ir 4 kamuolius perėmė.

Rezultatyviausias tarp pralaimėjusiųjų buvo 10 taškų surinkęs Dmitrijus Kulaginas, 9 taškai – Briano Qvale'o sąskaitoje.

Chimkų komandoje rezultatyviausias buvo Aleksejus Švedas, per 36 min. surinkęs 20 taškų ir iš viso per rungtynes atlikęs 18 metimų iš žaidimo (pataikė vos 5). Snaiperis realizavo 1 iš 6 dvitaškių ir 4 iš 12 tritaškių. Taip pat jis atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

16 taškų prie pergalės pridėjo Tyleris Honeycuttas, 13 – Anthony Gillas.

Antros ir trečios ketvirtfinalio serijos rungtynės vyks „Chimki“ namų arenoje. Jeigu prireiktų ketvirtų ir penktų rungtynių, jos būtų vėl žaidžiamos Krasnodare.

Pažymėtina, kad šiemet VTB Vieningoji lyga išbandys naują lemiamų kovų formatą. Birželio 8-10 dienomis Maskvoje bus pirmą kartą bus surengtos Finalo ketverto varžybos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)