„Neptūnas“ serijoje 3-1 pranoko „Pieno žvaigždes“ ir šeštą sezoną iš eilės žais čempionato pusfinalyje.

Atkrintamosiose varžybose „Neptūnas“ ir „Lietuvos rytas“ surems ginklus ketvirtą sezoną iš eilės, klaipėdiečiai sieks revanšuotis „Lietuvos rytui“ už nesėkmę praėjusį sezoną.

Tuomet bronzinėje serijoje prireikė visų penkerių rungtynių ir „Lietuvos rytas“ pranoko „Neptūną“ 3-2 bei iškovojo trečią vietą.

Intrigos tarp šių komandų netrūko ir prieš tai.

2015-2016 m. sezono pusfinalyje „Neptūnas“ įveikė „Lietuvos rytą“ 3-2 ir iškopė į LKL finalą.

O 2014-2015 m. sezone „Lietuvos rytas“ pranoko „Neptūną“ pusfinalio serijoje 3-1.

Šį sezoną reguliariajame „Betsafe–LKL“ čempionate „Lietuvos rytas“ ir „Neptūnas“ pasidalijo po dvi pergales“: abi komandos laimėjo po vieną susitikimą savo aikštėje ir išvykoje.

Šiemet pusfinalio serijoje namų aikštės pranašumą turės „Lietuvos rytas“ – jis priims varžovus „Siemens“ arenoje pirmadienį 18 val. 50 min. Visas rungtynes tiesiogiai transliuos BTV televizija.

Antras serijos sutikimas bus žaidžiamas Klaipėdoje po dviejų dienų – kitą trečiadienį.

Kelialapį į kitą pusfinalį jau iškovojo Panevėžio „Lietkabelis“, kuris dar laukia varžovo pusfinalyje. Kauno „Žalgiris“ ir Kėdainių „Nevėžis“ ketvirtfinalio serijoje sužaidė tik vienerias rungtynes, antros vyks ketvirtadienį, trečios – penktadienį.

„Lietkabelis“ pusfinalio seriją pradės kitą antradienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)