Nuo pirmojo kėlinio pabaigos dominavę Kazio Maksvyčio auklėtiniai nušlavė Pasvalio „Pieno žvaigždes“ ir seriją iki trijų pergalių laimėjo 3-1.

Solidžiai rungtyniavęs ir vos per 12 minučių 17 taškų pelnęs T. Delininkaitis trečiojo kėlinio viduryje susižeidė švęsdamas pataikytą tolimą metimą.

Veteranas ore susimušė kūnais su bendraklubiu Renaldu Seibučiu, o nusileidęs ant parketo pakreipė koją ir nukritęs susiėmė už čiurnos. Tęsti rungtynių T. Delininkaitis negalėjo.

Pasvalio ekipa svečiams priešinosi tik pusę kėlinio. Pirmojo ketvirčio viduryje „Neptūnas“ pradėjo spurtą 16:2, kurio dėka pavyko atsiplėšti 30:16.

Varžovus į priekį paleidę G. Petrausko auklėtiniai jų taip ir nebesugavo. Uostamiesčio ekipos pranašumas tik augo, o dar iki didžiosios pertraukos jis tapo triuškinančiu – 48:25.

Po didžiosios pertraukos „Neptūnas“ nė kiek neatsipalaidavo ir tęsė „Pieno žvaigždžių“ triuškinimą. Užtikrintai kovą dėl atšokusių kamuolių laimėję ir gerokai taikliau iš toli metę klaipėdiečiai nuskambėjus finalinei sirenai šventė daugiau nei užtikrintą pergalę.

Klaipėdiečiai taikliau metė dvitaškius ir tritaškius bei laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių net 41-25.

„Pieno žvaigždės“: Viačeslavas Bobrovas 13, Osvaldas Olisevičius 11, Jaheensas Manigatas 9, Tomas Galeckas 8, Trevoras Hughesas ir Tomas Lekūnas po 6 taškus.

„Neptūnas“: Brandonas Fieldas 19 (1/3 dvit., 5/7 trit., 2/3 baudų met., 36 naudingumo balai), Tomas Delininkaitis 17, Mindaugas Kačinas ir Renaldas Seibutis po 12, Laimonas Kisielius 11 (8 atkov. kam., 5 rez. perd.), Vytautas Šulskis ir Matas Jucikas po 7, Edgaras Želionis ir Simas Galdikas po 6 taškus.

LKL pusfinalis tarp „Lietuvos ryto“ ir „Neptūno“ startuos gegužės 28 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)