Tinklalapis „BasketNews.lt“ pranešė, jog po jaunimo turnyro finalo Belgrade komandos atstovai prigavo 4-5 jaunuolius, vartojančius alkoholį.

Teigiama, kad tarp drausmę pažeidusių krepšininkų buvo 17-metis Deividas Sirvydis, 16-metis Marekas Blaževičius ir 17-metis Simas Jarumbauskas.

Minėtam tinklalapiui anoniminis šaltinis pabrėžė, kad šią informaciją žino visi komandos nariai. Dėl kai kurių įkliuvusių krepšininkų keliamas klausimas, ar jie toliau gali likti „Lietuvos ryte“.

Į krepšinis.lt skambučius jaunimo ekipos treneris Arvydas Gronskis neatsakė. Klubas vakare išplatino „Lietuvos ryto“ viceprezidento Lino Kleizos komentarą. Pastarasis neneigė fakto, kad jaunimas galėjo vartoti alkoholį.

„Tai žaidėjai tik pradedantys profesionalų karjerą. Jie mato pavyzdžius visuomenėje, kaip švenčiamos didelės pergalės. Laimėję Eurolygą vaikinai pasidavė emocijoms, o esamą situaciją klubas spręs viduje.

Vertiname ir mylime savo jaunimą. Tegul šitas įvykis bus jiems pamoka siekiant aukštumų gyvenime bei aikštėje su „Lietuvos ryto“ komanda“, – taip situaciją komentavo L. Kleiza.

Deividas Sirvydis tapo Eurolygos jaunimo turnyro naudingiausiu žaidėju. Jis vidutiniškai pelnydavo po 15 taškų, atkovodavo po 4,5 kamuolio ir atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus.

Solidžiai prie triumfo prisidėjo ir aukštaūgis M. Blaževičius, kuris Belgrade vidutiniškai rinko po 13,3 taško ir atkovojo po 7,8 kamuolio, o S. Jarumbauskas pelnė po 7,3 taško ir sugriebė po 4,5 kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (192)