Tuo metu žalgiriečių Eurolygos mažajame finale 79:77 nugalėti turtingiausio Europos krepšinio klubo Maskvos CSKA žaidėjai ilgai niekaip negalėjo palikti Serbijos sostinės.

Kaip praneša Rusijos žiniasklaida, maskviečių lėktuvas iš Belgrado turėjo pakilti 15:30 val. vietos laiku, bet apsukęs ratą oro uoste grįžo į terminalą ir visi keleiviai buvo išlaipinti.

Buvo paskirtas naujas reisas, kurio laikas – 22:10 val., taigi milijonus uždirbantys CSKA atstovai savo skrydžio turėjo laukti dar beveik 7 valandas.

Vėliau skrydis buvo dar šiek tiek pavėlintas, bet 22:27 val. lėktuvas visgi pakilo.

Primename, kad net 45 mln. eurų biudžetą turėjęs CSKA Belgrade patyrė visišką fiasko ir pirmą kartą nuo 2014 metų nepateko tarp turnyro prizininkų.

Maža to, Finalo ketverte traumą patyrė puolėjas Andrejus Voroncevičius, kuriam šis sezonas jau gali būti baigtas, o du pralaimėjimai Belgrade privetė braškėti trenerio Dimitrio Itoudžio kėdę.

Tokį nesėkmingą Maskvos grando pasirodymą viešai sukritikavo Vladimiro Putino patarėjas Sergejus Ivanovas, pavadinęs tai „gėda ir šventvagyste“ bei komandos prezidentas Andrejus Vatutinas.

CSKA dabar laukia tik kova dėl VTB lygos titulo. Raudonarmiečiai pirmas ketvirtfinalio rungtynes žais jau ketvirtadienį Latvijoje su Rygos VEF ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (289)