Visgi ketvirto kėlinio pradžioje sukauptų 23 taškų atsargos užteko tam, kad Eurolygos mažajame finale 79:77 būtų įveiktas ne kas kitas, o turtingiausias Europos krepšinio klubas ir absoliutus reguliariojo sezono nugalėtojos Maskvos CSKA.

Vienu rezultatyviausių nugalėtojų gretose buvęs Edgaras Ulanovas, surinkęs 14 taškų, po finalinės sirenos džiaugėsi tuo, kad pergalė neišslydo.

„Apie pabaigą net neklauskit. Na, pradžia buvo gera, buvo gera energija, nors puolime ir darėme klaidų.

Trečią kėlinį sužaidėme labai solidžiai, pabėgome, bet kažkas gal atsitiko po to incidento, kai gavome nesportinę. Įsivėlėme, kur nereikia, atrodo viskas mūsų rankose ir nieko nereikia papildomai gilintis, bet mes įsivėlėme.

Apie ketvirtą kėlinį nenoriu net kalbėti, nes kaip mažus vaikus užspaudė, perėmė iniciatyvą, gerai kad laikas baigėsi“, – sakė jis.

– Gal per anksti patikėjote?

– Na, čia visiškai nepateisinami dalykai, jeigu būtume pralaimėję, tai nebūtų žodžių.

– Kas padėjo pabėgti trečiame kėlinyje?

– Gerai dėl kamuolių kovojome, gerai gynyboje keisdavomės, ko reikėjo ir ketvirtame kėlinyje, kai jie pradėjo keistis ir agresyviai visus perdavimus nutraukinėti. Pridarėme nemažai klaidų – kaip ir per rungtynes su turkais.

– Kaip CSKA pasirodymas?

– Nenoriu vertinti. Bet jeigu jie sugrįžo į tokias rungtynes, tai reiškia, kad jos jiems buvo svarbios. Tikrai tai labai gera komanda,nenoriu į jų bėdas žiūrėti. Kažkas traumuotas, kažkas gal nesusikaupė, o mes norėjome laimėti, eigoje pajautėme malonumą, kad galime gerai žaisti ir svarbiausia, kad laimėjome.

– Koks jausmas kai ploja ir „Žalgirio“, ir net „Fenerbahče“ sirgaliai?

– Nuostabus, jie nuo pirmų sezono rungtynių mus palaikė, fantastika. Ir čia nė kiek nenusileido „Fenerbahče“ fanams, super.

– Kaip apibūdintumėte „Žalgirio“ sezoną?

– Manau, kad daugeliui žaidėjų tai yra puikus rezultatas. Vien jau patekimas į Finalo ketvertą yra gerai. Aišku, pralaimėjome pusfinalį, buvome ambicingi, norėjome parodyti, kad galime dar geriau. Bet palaukime porą dienų, kol atauš smegenys, ir manau, kad bus gerai.

– Koks nors planelis vakarui yra?

– Pažiūrėsime finalą, o toliau... Kaip Belgradas duos (Juokiasi).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)