Nesėkmingai mačas susiklostė ir jau antrą dešimtmetį „Žalgirio“ garbę ginančiam kapitonui Pauliui Jankūnui, tesurinkusiam 4 taškus (1/5 metimas iš žaidimo) ir 3 naudingumo balus.

„Tai buvo fizinės rungtynės, jie išmušė mus iš vėžių, iš tų pozicijų, kuriose turėjome žaisti. Tikrai žaidėme ne ten, buvome toli nuo krepšio, kur nebuvome tokie agresyvūs“, – teigė jis.

– Kodėl taip ir nepavyko perlaužti rungtynių eigos?

– Išėjo Bobby Dixonas, ėmėsi daug žaidimo „ant savęs“. Tuo momentu, kai jau buvome priartėję, jis patraukė juos į priekį ir nepavijome.

– Ar sėkmingas jo žaidimas buvo labai nemaloni staigmena?

– Treneriai sakė, kad jis yra tokio tipo žaidėjas, kad jis nežais visų rungtynių ir tik atkarpomis rungtyniaus. Jis išėjo į aikštę ir padarė savo. Ruošėmės prieš tai, bet neapsigynėje

– 15 metų laukėte galimybės atvykti į finalo ketvertą. Kokios emocijos?

– Blogos emocijos, kai pralaimėjome pusfinalį. Kokios dar gali būti?

Bet finalo ketvertas mums tikrai nesibaigė. Kiek bus rungtynių, tiek kovosime.

Paskutinį kartą, kai žaliai balti buvo tarp keturių geriausių Europos komandų – 1999-aisiais, vienas dabartinės komandos narys dar net nebuvo gimęs. Martynas Arlauskas pasaulį išvydo tik po metų, 2000-aisiais.

Šių metų Eurolygos čempionams atiteks 1 milijonas eurų, finalininkams – 500 tūkst., trečiai vietai – 300 tūkst., o ketvirtai – 200 tūkst. eurų.

Mažasis Eurolygos finalas vyks sekmadienį nuo 18 val., o didysis – nuo 21 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)