„Mūsų laukia didžiulis iššūkis. „Žalgiris“ su geriausiu mūsų treneriu Europoje Šaru padarė stebuklą ir atsidūrė čia. Parodė, kad gali būti tarp geriausių ir kad krepšinis – ne apie pinigus. Komandinis žaidimu ir pasiryžimu galima pasiekti labai daug. Linkiu visiems sėkmės! Laukiame naujų stebuklų.

Ar taip įvyks, bijau prognozuoti. Svarbiausia, kad toliau matytume tą krepšinio šventę, kurią „Žalgiris“ mums dovanojo visą šį sezoną.

V. Čeponiui užsiminus, kad Dalia nebegalės balotiruotis trečiai kadencijai, ir pasiteiravus, ar jei savo kandidatūrą į prezidentus iškeltų Š. Jasikevičius, už jį balsuotų, D. Grybauskaitė atsakė teigiamai.

„Visada. Visada gerus, darbščius, talentingus ir mylinčius Lietuvą žmones palaikysiu“, – šyptelėjo ji.

D. Grybauskaitė ketina gyvai stebėti abejas rungtynes, kurias šį savaitgalį – penktadienį ir sekmadienį – žais „Žalgiris“.

Šalies vadovė į Serbijos sostinę atvyko iš Bulgarijos – čia ketvirtadienį susitiko Europos Sąjungos šalių lyderiai.

„Belgradas yra tik 300 kilometrų nuo Sofijos, tai kažkaip pagalvojau, kad reikia važiuoti palaikyti mūsų komandą“, – sakė D. Grybauskaitė.

„Ką tik buvau susitikusi su Serbijos prezidentu, Šarūną Jasikevičių serbai vadina Šaru, labai myli. Be jokios abejonės, juo žavimės. Ir tikiuosi, bent jau aš taip galvoju, kad jis šiuo metu yra geriausias Europos treneris.

Darbinių pietų prezidentas sakė, kad palaikys „Žalgirį“. Mėginau perklausti, jis atsisuko į vieną iš patarnautojų, o tas irgi atsakė kad palaikys „Žalgirį“, – apie darbinį susitikimą su Serbijos vadovu Aleksandru Vučičiumi papasakojo D. Grybauskaitė.

Lietuvos premjeras Saulius Skvernelis taip pat ketina privačiai vykti į Belgradą vienerioms rungtynėms sekmadienį. Premjeras prognozuoja, kad sekmadienį jis stebės finalą tarp „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (171)