Vakare ir buvę krepšininkai, ir minios gerbėjų kraustysis į „Štark“ areną, kurioje Eurolygos finalo ketverto kovas pradės pusfinalis tarp Kauno „Žalgirio“ ir Stambulo „Fenerbahče“.

R. Šiškauskas sutinka, kad titulą ginantis turkų klubas yra rungtynių favoritas, bet tvirtina, kad tai nelaidoja Lietuvos čempionų vilčių.

„Su tais favoritais visą laiką būna slidus reikalas. Kas iš to, kad jie yra – laimėti gali kiekviena komanda. Labai džiaugiuosi, kad čia tarp keturių stipriausių yra ir Lietuvos komanda. Prisimenu, kaip visi džiaugėsi, kai „Žalgiris“ laimėjo 1999 metais – nesvarbu, kas kur žaidė. Visiems tada buvo didžiulė šventė.

Dabar taip pat labai smagu už komandą, trenerius“, – kalbėjo buvęs puolėjas, Eurolygą laimėjęs su Atėnų „Panathinaikos“ (2007 metais) ir Maskvos CSKA (2008 metais).

Pats lietuvis sostą užėmė atstovaudamas komandoms, kurios nuo pradžių buvo laikomos realiomis pretendentėmis į titulą. Šio sezono „Žalgirio“ istorija – kitokia.

Dabar Dainiaus Adomaičio asistentu Lietuvos rinktinėje dirbantis 39-erių buvęs krepšininkas mano, kad kauniečių statusas suteikia ir tam tikrų privalumų.

„Nežinau, ką čia būtų galima patarti, gal nebent nusimesti nuo pečių įtampą. Nors jos galbūt pernelyg daug net nėra. Vis tiek „Žalgiris“ nėra laikomas favoritu. Manau, bus sunkios rungtynės, kitaip čia ir būti negali. O rezultatą labai sunku prognozuoti“, – kalbėjo R. Šiškauskas.

Eurolygos pusfinalių tvarkaraštis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)