Maskviečių ekipos vadovas reagavo su humoru.

„Galbūt mes jau visiems atsibodome. Kasmet patenkame į finalo ketvertą, ką čia naujo bepaklausi. Turbūt dėl tos pačios priežasties visi dabar taip domisi Kauno „Žalgiriu“ – lietuvių čia juk nebuvo labai ilgai. Šiaip ar taip, į visus klausimus svarbiausia atsakyti aikštėje“, – dėstė A. Vatutinas.

Stipriausia Rusijos komanda į Eurolygos finalo ketvertą iškopė septintą kartą iš eilės. „Žalgiris“ į pusfinalį prasibrovė po 19 metų pertraukos.

Į Belgradą jau plūsta sirgaliai iš Lietuvos, o CSKA palaikymas „Štark“ arenoje veikiausiai bus pats tyliausias. Ir tai – dar viena aplinkybė, dėl kurios A. Vatutinas gali pavydėti Kauno klubui, tik šįkart jau rimtai.

„Man pačiam tikrai neatsibodo kiekvieną gegužę keliauti į finalo ketvertus, norėčiau ir toliau laikytis tokio grafiko. Ir dar norėčiau, kad CSKA sirgaliai šiuo klausimu solidarizuotųsi su klubo prezidentu“, – aistruolius iš Rusijos atvykti kvietė 2016-ųjų Eurolygos čempionų prezidentas.

Tuo metu nuo klausimų apie Šarūną Jasikevičių, kurį užsienio žiniasklaida dar prieš mėnesį siejo su CSKA, A. Vatutinas, atrodo, jau pavargo.

„Paklauskite Šaro, kada jis ruošiasi aplankyti Maskvą. Man jo planai nežinomi, nieko negaliu pasakyti“, – į kalbas nesileido rusas.

Primename, kad Eurolygos pusfinalyje penktadienį CSKA žais su Madrido „Real“ (Ispanija), „Žalgirio“ laukia nugalėtojų titulą ginanti Stambulo „Fenerbahče“ (Turkija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)