Kai A. Jomantas pasirodė ant „Siemens“ aikštės parketo per pirmas ketvirtfinalio rungtynes su Utenos „Juventus“, tai buvo 100-osios jo atkrintamosios rungtynės LKL istorijoje.

A. Jomantas tapo vos penktu krepšininku lygos istorijoje, atkrintamosiose varžybose sužaidusiu 100 rungtynių.

Šeštadienį A. Jomantas galės pavyti iškart du žaidėjus, esančius aukščiau: vieneriomis rungtynėmis daugiau sužaidę žalgirietis Paulius Jankūnas ir karjerą jau baigęs Andrius Šležas.

„Lietuvos rytas“ namie priims „Juventus“ per trečias ketvirtfinalio serijos rungtynes, vilniečiai pirmauja 2-0 ir šeštadienį rungtynes žais „Siemens“ arenoje.

Šiame sąraše pirmauja kitas „Lietuvos ryto“ žaidėjas Mindaugas Lukauskis, į viršūnę pakilęs praėjusį sezoną.

Dar šį sezoną iš antros vietos bus išstumtas Dainius Šalenga, kuris vos vieneriomis rungtynėmis atsilieka nuo P. Jankūno ir dvejomis – nuo A. Jomanto.

Arčiausiai garbingojo klubo – kitas žalgirietis Artūras Milaknis. Tačiau jis 100-ąsias rungtynes sužais tik tuo atveju, jei „Žalgiris“ šį sezoną atkrintamosiose žaistų maksimalų rungtynių skaičių, o snaiperis nepraleis nė vieno susitikimo.

Į šios kategorijos 10-tuką vakar įžengė „Šiaulių“ atstovas Vytautas Šarakauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)