Netikėtai nutrūkęs antrasis sezonas praėjusią savaitę baigėsi epizodais iš Prienų-Birštono „Vytauto“ pralaimėjimų serijos, trenerio Virginijaus Šeškaus keiksmais, nepatenkinto LaVaro kelione į Lenkiją, kur Ballų šeimos galva galimai surado naują stotelę Gdynėje savo jauniausiam sūnui LaMelo.

Kol kas nebuvo dar paviešinti kadrai apie visos šios odisėjos atomazgą – Ballų išvykimą iš Lietuvos.

Trumpas vaizdo įrašas, priminęs „niekur nematytus“ kadrus apie Ballų šeimos dovaną – naujutėlaitį „Porsche“ – treneriui DMO, buvo tarsi preliudija į trečiąjį serialo sezoną.

Ballų šeimyna pastaruoju metu visą dėmesį sutelkusi į NBA naujokų biržą birželio 21 dieną ir LiAngelo galimybes žaisti kartu su broliu Los Andžele.

Duodamas interviu ESPN, LiAngelo vylėsi užsivilkti „Lakers“ komandos marškinėlius ir prisidėti prie savo brolio Lonzo.

„Lakers“ yra mano prioritetas. Noriu žaisti su savo broliu. Kai žaidžiu su Zo, esame nenugalimi. Tapsime stipresni, greitesni ir dar geriau jausime žaidimą. Galiu žaisti ir kitoje komandoje. Viskas gerai, jei jos mane pasirinks, tačiau mano prioritetas yra „Lakers“, – kalbėjo LiAngelo.

Jo noras žaisti su broliu yra suprantamas, tačiau daugelis krepšinio ekspertų pastebi, kad LiAngelo prioritetas turėtų būti apskritai būti pakviestam NBA naujokų biržoje.

Pagal „Bleacher Report“ apžvalgininką Jonathaną Wassermaną LiAngelo nepatenka tarp 50 perspektyviausių biržos naujokų, o „Sports Illustrated“ atstovas Jeremy Woo ir ESPN krepšinio ekspertas Jonathanas Givony apskritai nemato Ballų šeimos atžalos tarp 100 Naujokų biržos dalyvių.

Teigiama, kad vargu ar LiAngelo trumpa viešnagė Lietuvoje duos jam naudos NBA naujokų biržoje. Per 14 rungtynių LKL jis vidutiniškai pelnė 12,6 taško, atkovojo 2,9 kamuolio ir atliko 0,9 rezultatyvaus perdavimo. Tiesa, tritaškius LiAngelo metė 41,5 proc. taiklumu.

Jei NBA naujokų biržoje LiAngelo nebūtų pakviestas, vienintelis kelias jam pasiekti „Lakers“ būtų per NBA G lygą. Prisidėjęs prie „South Bay Lakers“ ekipos jis galėtų tikėtis, kad „Lakers“ suteiks kada nors jam šansą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)