Startą tradiciniam turnyrui 9.45 val. davė Lietuvos čempionų treneris Šarūnas Jasikevičius, o krepšinio ir tinklinio aikštelėse kovos startavo nuo 10.00 valandos.

„Gerai vertinu tokius turnyrus. Čia tikrai įdomu. Kai vaikas buvau, tokių turnyrų nebuvo. Dabar dėl to šiek tiek pavydu, nes tėvai ar draugai būtų pasiūlę dalyvauti“, – renginio vietoje charizmatiškai „Žalgiris TV“ laidų vedėjai Daliai Belickaitei kalbėjo Šarūnas Jasikevičius.

„Žaisdavome tik kiemuose, susitarę su draugais, o čia – organizuotas, įdomus, rimtas turnyras.

O vaikystėje žaisdavau ten, kur vyresni priimdavo į komandą ir leisdavo žaisti, jei būdavo užimta aikštelė. Paaugus jau mes, vyresni, užimdavome aikštę.

Tokio krepšinio specifikos nežinau, čia nesu specialistas. Mačiau keletą kovų, čia tikrai yra ką pažiūrėti: krenta ant asfalto, atsiduoda 100 procentų kovai – labai gražu“, – apie turnyro kovas kalbėjo „Žalgirio“ strategas.

Paklaustas, ar į savo buriamą trijulės komandą kviestų žalgiriečius, Š. Jasikevičius juokavo, kad pastarieji jau „senukai“, o čia reikia jaunesnių.

„Na, imčiau gal tik Keviną Pangosą, Paulių Jankūną, kad būtų ant ko rėkti“, – šypsojosi Š. Jasikevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)