Skelbiama, kad antrą sezoną su nauju 16 komandų formatu užbaigianti Eurolyga į arenas ir vėl sutraukė daugiau žiūrovų nei anksčiau.

Lyginant su praėjusiu sezonu, pastarojo lankomumas išaugo 4,3 proc. Jei pernai per rungtynes į areną susirinkdavo vidutiniškai 8499 žiūrovai, šiemet jų ateina 8864.

Iš viso iki finalo ketverto kovų šį sezoną Eurolygos rungtynėse apsilankė 2,25 mln. sirgalių.

Eurolyga oficialiai patvirtino, kad pačios lankomiausios buvo Kauno „Žalgirio“ namų rungtynės.

Jas vidutiniškai arenoje stebėjo 13 567 žiūrovai. „Žalgirio“ bilietų pardavimas šoktelėjo net 18,82 proc. Anot turnyro organizatorių, tai lėmė ne tik geras „Žalgirio“ žaidimas, bet ir puikus klubo vadovybės darbas.

Į „Žalgirio“ areną šį sezoną vidutiniškai ateidavo 2149 fanais daugiau nei praėjusįjį.

15,1 proc. ūgtelėjusiu lankomumu gali pasidžiaugti Atėnų „Panathinaikos“ klubas, 3,1 proc. – Stambulo „Fenerbahče“.

Skelbiama, kad iš viso Eurolygos rungtynėse šį sezoną jau apsilankė 2,25 mln. žiūrovų.

Nuo Edgaro Ulanovo pergalingo metimo į Malagos „Unicajos“ krepšį iki triuškinančio Aarono White'o dėjimo per susitikimą su Stambulo „Anadolu Efes“ – Eurolyga išrinko gražiausių „Žalgirio“ epizodų penketuką, sirgalių teismui pateiktą penktadienio popietę.

Penktą vietą užėmė E. Ulanovo taiklus dvitaškis paskutinę mačo su „Unicaja“ sekundę – taiklus metimas išplėšė „Žalgiriui“ dramatišką pergalę 85:83.

Ketvirtoje vietoje atsidūrė Brandonas Daviesas ir jo galingas dėjimas per varžovą Kaune, rungtynėse su „Barcelona“.

Trečioje vietoje – Aaronas White'as: puolėjas atkovojo kamuolį po netaiklaus metimo ir jo dėjimas įtvirtino pergalę prieš „Olympiakos“ ekipą Kaune, gruodžio pabaigoje.

Antroje vietoje – jau minėtas B. Daviesas ir jo blokas Jamelui McLeanui, kuris po krepšiu likęs laisvas neabejojo, kad kamuolys netrukus atsidurs „Žalgirio“ krepšyje.

Pirmoje vietoje – įsibėgėjęs A. White'as ir jo galingas dėjimas į „Anadolu Efes“ krepšį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)